Salt la meniul principal Salt la conținutul paginii

Finanțatori

Administraţia Fondului Cultural Naţional vizitează website

Administraţia Fondului Cultural Naţional (AFCN)

Administraţia Fondului Cultural Naţional (AFCN), instituţie publică subordonată Ministerului Culturii, oferă în fiecare an finanţări nerambursabile instituţiilor publice, organizaţiilor neguvernamentale şi persoanelor juridice de drept privat care desfăşoară activităţi culturale. Sunt sprijinite proiecte provenite din arii tematice precum activităţi muzeale, teatru, dans, muzică, patrimoniu cultural naţional, patrimoniu imaterial, formare profesională în domeniul culturii inclusiv management cultural şi educaţie culturală. AFCN promovează întoarcerea la cultură, reorientarea către cultură, susţinerea artiştilor, în special...

Centrul Național al Cinematografiei România vizitează website

Centrul Național al Cinematografiei România (CNC)

Centrul Național al Cinematografiei (CNC) susține și promovează Filmul Românesc, încurajează dezvoltarea Cinematografiei și recâștigarea locului pe care aceasta îl merită în Cultura românească.

NESst vizitează website

NESst

NESsT este un catalizator pentru intreprinderile sociale care activează în pieţele în curs de dezvoltare şi în întreaga lume. Din 1997, NESsT a dezvoltat întreprinderi sociale sustenabile pentru a rezolva problemele sociale critice  din ţările în curs de dezvoltare prin: asistenţă calificată, investiţii şi capital social.

Fundația Orange România vizitează website

Fundația Orange România

Fundaţia Orange România se implică în viaţa comunităţii prin realizarea proiectelor de filantropie menite să aducă schimbări pozitive comunităţii şi persoanelor dezavantajate.

Fundația VISIO - Olanda vizitează website

logo_visio

Visio attached importance to stimulating research in applied science and its development into new services and products. We are increasingly called upon to demonstrate the effect of our treatments and assistance methods. To be able to realise this, we collaborate with various universities and academies on specialised disciplines.

Banca Mondială vizitează website

The World Bank Group

Birks Sinclair & Associates Ltd in Durham, UK vizitează website

no logo

Consiliul Local Focșani, Vrancea vizitează website

Consiliul Local Focșani, Vrancea

Delegația Comisiei Europene, prim programul Access și Phare Lien

Fondul ONG în România vizitează website

Fondul ONG în România

Obiectivul general al Fondului ONG in Romania este “Consolidarea dezvoltarii societatii civile  si cresterea contributiei la justitia sociala, democratie si dezvoltare sustenabila” si va contribui la obiectivele generale ale granturilor Spatiului Economic European (SEE) si norvegiene 2009-2014, de a reduce disparitatile economice si sociale in Spatiul Economic European si de a intari relatiile bilaterale intre Romania si statele donatoare Islanda, Liechtenstein si Norvegia.

Operatorul Fondului ONG in Romania este Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile, impreuna cu partenerii sai Fundatia pentru Parteneriat si  Centrul de Resurse pentru Comunitatile de Romi.

Fundația pentru o societate deschisă vizitează website

Fundația pentru o societate deschisă

Misiunea Fundației pentru o societate deschisă este de a promova dezvoltarea unei societăți bazate pe libertate, responsabilitate și respect pentru diversitate.

Înființată în 1990 într-o primă formă de asociere și funcționând în forma sa actuală din 1997, Fundația pentru o societate deschisă a promovat valorile societății deschise în România și a acționat ca formator și catalizator al societății civile românești, fiind organizația care a pus bazele sau a sprijinit numeroase ONG-uri din România.

Fundația pentru o societate deschisă derulează următoarele tipuri de activități:

  • Studii, cercetări, analize și producerea de expertiză pentru fundamentarea de politici publice mai bune;
  • •Advocacy și activism pentru funcționarea responsabilă și eficientă a sectorului public;
  • Realizarea de activități educaționale și de instruire în vederea promovării valorilor democratice și pentru consolidarea societății civile din România;
  • Construirea de modele pentru dezvoltare comunitară integrată.

Domeniile în care Fundația a dezvoltat cele mai importante proiecte sunt : drepturile omului și combaterea discriminării, educație (inclusiv dreptul la educație, management educațional, "A doua șansă", resurse educaționale deschise), migrație, date deschise, incluziunea romilor, bună guvernare, cultură civică și politică, cercetare socială (Barometrul de Opinie Publică), economie socială (promovarea antreprenoriatului social) și arhitectură socială participativă.

Overbrook School for the Blind vizitează website

Overbrook School for the Blind

The Mission of Overbrook School for the Blind is to develop and deliver education that enhances the options available to persons with visual impairments or other challenges so that they have the greatest opportunity to experience active and fulfilling lives.

The vision of Overbrook School for the Blind is to inspire individuals with visual impairments or other challenges to achieve their highest potential; share our culture that embraces their abilities; be a dynamic and leading educational organization; and use our expertise to positively influence our students, families, partners and peers both nationally and internationally.

Western Union vizitează website

Western Union Chain of Betters

Competitia Chain of Betters lansata de Western Union premiaza cele mai generoase idei de "Betters - Fapte pentru bine". „Competitia Chain of Betters a Western Union celebreaza aceasta punere in miscare a banilor, care ajuta la stimularea economiilor, fie ca vorbim de o gospodarie, de o afacere sau de comunitatea globala".

The Western Union Company (NYSE: WU) este unul din liderii globali de pe piata serviciilor de plati. Impreuna cu organizatiile sale afiliate Vigo, Orlandi Valuta, Pago Facil si Western Union Business Solutions, Western Union le ofera clientilor sai modalitati rapide, fiabile si usoare de a trimite sau primi bani in locatii din intreaga lume, de a realiza plati si de a achizitiona ordine de plata. Incepand cu 30 iunie 2015, serviciile sub marca Western Union, Vigo si Orlandi Valuta au fost accesibile printr-o retea comuna de peste 500.000 de locatii ale agentilor in 200 de tari si teritorii si peste 100.000 de bancomate si chioscuri, inclusiv capacitatea de a trimite bani catre milioane de conturi bancare. In 2014, The Western Union Company a efectuat 255 de milioane de tranzactii consumer-to-consumer la nivel global, realizand transferuri totale de 85 de miliarde de USD intre consumatori si a efectuat 484 de milioane de plati comerciale. Pentru mai multe  informatii, va rugam sa vizitati www.westernunion.com .

Video promoțional al festivalului

Conectare la pagina de Facebook a festivalului